Amanda Isabella

Amanda Isabella

Gjennom levetiden til Transikon SB har vi møtt mange fantastiske personer. Amanda er en av disse, som med åpne armer inviterte oss hjem til henne for en prat.


Amanda har lenge vært opptatt av klær og sminke, og fant ut i ca. 13 årsalderen at hun ønsket å være jente. Amanda er jente med stor ståpåvilje og forklarer at hvis hun har bestemt seg for det, så får hun det til, og at «alt går». Dette var også inntrykket vi satt igjen med etter møte med Amanda. En skikkelig positiv jente med bein i nesa, og som sprer mye glede rundt seg.


Amanda ønsker å formidle at hvis man skal gå gjennom denne prosessen så må man gjøre det for seg selv og ikke de rundt seg. Vi blir veldig glad av å høre at Amanda har hatt gode pårørende rundt seg gjennom prosessen, som hun forklarer har vært viktig. Samtidig forteller Amanda at når man går gjennom denne prosessen så er det viktig å ikke henge seg opp i hva alle andre mener og tenker. Det viktigste er at du er fornøyd og at du har det bra med deg selv. Til slutt ønsker vi å takke Amanda for å stille opp til en samtale og for åpenheten du har vist oss! Tusen takk for all kunnskapen du bidro med og for at du åpnet hjemmet ditt for oss.


Tusen takk for at du våger å være deg selv, Amanda!

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt oss

 

Email: studentbedrift@transikon.no

Facebook: Transikon SB

 

Organisasjonsnummer: 922 070 873

Samarbeidspartnere

 

Ungt Entreprenørskap

Universitetet i Sørøst-Norge, Porsgrunn