Packere

Packere

Hva er en packer?

En packer referer til et middel for å skape en mannlig utklippe (Bulk). Disse kommer i flere størrelser og fasonger. Det kan være alt fra en opprullet sokk i underbuksen til dyre medisinske proteser. Packere kan brukes ved å bare plasseres i tettsittende undertøy, eller med spesialpackerundertøy eller packestropper og seler. For mange transmenn er packing en daglig praksis, mens andre bare noen ganger, eller ikke i det hele tatt.

 

Hvordan velge seg en packer?

Når man skal velge en packer må du velge etter hva selv ønsker å få ut av det og dine egne prioriteringer. Noen velger ut å prioritere en myk, realistisk følelse, mens andre baserer valget på utseendet på packeren. Det viktigste er at du finner ut av hva du ønsker med packeren din, og at den du går for fyller dine behov.

 

Hvordan bruke en packer?

Hvis du ikke har packet før kan det være en god ide å bli vant til packeren din i trygge omgivelser, for eksempel hjemme. Her kan du prøve å gå rundt med den, bøye og tøye og prøve forskjellige ting for å se hvordan packeren føles. Før man skal begynne å gå med den ute i det offentlige kan det være greit å planlegge hvor lenge du skal gå med packeren, og prøve tidsskjemaet hjemme først.

 

Størrelse på packer

Det kan være vanskelig å vite hvem størrelse man skal gå for når det kommer til packere. Mange vil nok tenke at jo større jo bedre, men husk at hvis du ønsker å bruke packeren i alle sammenhenger kan dette by på noen utfordringer. Packere vil gi deg en såkalt «bulk» som gutter har, og desto større packer du velger, desto større «bulk» vil du få. Produktene er ofte ikke returnerbare så tenk godt over hvilken størrelse du velger.

 

Undertøy til packing

Når man bruker en packer er det viktig å tenke over hvordan en skal holde den på plass. Mange bruker vanlig undertøy slik som boksere. Men det finnes også undertøy som er bedre egnet for packere. Nedenfor ligger det en link til en bokser som har fått gode tilbakemeldinger og som passer bra for en packer.

https://www.amazon.com/Scrotum-Separation-Performance-Shorts-Briefs/dp/B00UIT5YOU/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1491113553&sr=8-1&keywords=packing+underwear&linkCode=sl1&tag=ftm-58-20&linkId=6477ca0fde4c1fc114edf20bba15c4eb

 

Det kan være vanskelig å finne undertøy som holder det på plass slik du ønsker, men prøv ut masse forskjellig undertøy, så vil du nok finne en som passer for deg og din packer!

 

Pleie og rengjøring

Rengjør packeren jevnlig med mild såpe og vann. Hvis packeren din er laget av silikon, kan du koke den i noen minutter for å å rense den. Sørg for å la packeren lufttørke grundig etter vask. Hvis packeren din er laget av cyberskin, kan du støve den med maisstivelse etter at den er helt tørr for å holde den myk, silkeaktig ( https://www.gendergear.ca/pages/all-about-packers).

Forskjellige packere:


Cyberskin FTM packers – soft packs
Cyberskin-packer, også kjent som «softies», og er de mest prisgunstige packerne på markedet, samt er det et godt utgangspunkt for alle som er nye i forhold til packere. Cyberskin er veldig myke og formbare, og derfor har cyberskin-packerne en kortere levetid enn de mer holdbare silikonpackerne. Cyberskin har også en klebrig følelse, og disse packerne må støves med potetstivelse eller lignende «packer støv» for å føle seg komfortabel ved siden av huden. Når det gjelder farger og form, mangler cyberskin-packer realisme.

Eksempel på cyberskin-packers, fra Transguys.com


Silikon FTM Packers
For en større, sterkere «bulk» kam du gå for silikon. Silikonpackere er større, tyngre og mer skulpterte enn en cyberskin-packer. Du kan forvente mer realisme (inkludert forhuden) De er dypere, og de har en lengre levetid. 

Eksempel på silikon FTM packers, fra Transguys.com

STP Packers
For en «bulk» pluss en «stå-for-å-tisse-funksjonalitet», kan du sjekke ut STP-packerne. De er laget av høy kvalitet, slitesterkt silikon og har en stor beholder for enkel, lekkasjefri bruk.

Eksempel på STP packere, hentet fra Transguys.com

STP-proteser
Emisil STP Protese er STP-packer som har høy nok realisme til å plassere dem i rike profesjonelle proteser, med tydelig detaljering, opptil 16 hudfargevalg, og både omskårne og ubeskyttede modeller.

Eksempel på STP proteser, hentet fra Transguys.com

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt oss

 

Email: studentbedrift@transikon.no

Facebook: Transikon SB

 

Organisasjonsnummer: 922 070 873

Samarbeidspartnere

 

Ungt Entreprenørskap

Universitetet i Sørøst-Norge, Porsgrunn